15 december 2020

We zullen doorgaan! om met Ramses Shaffy te spreken…

Voorlopig weer heel klein in onze eigen studio, huiskamer, badkamer; heel klein, maar luidkeels! En in de loop van de winter priemen dan de knoppen van de sneeuwklokjes en de krokussen omhoog, en zullen de eerste mensen gevaccineerd zijn. Hoop doet Leven.

Voor mij betekent dat:

OP NAAR DE VOLGENDE VOORSTELLING op 21 maart 2021!

Dat wordt het tweede concert in een minireeks van drie getiteld: Les Beaux Gars uit mijn jeugd”. Ruim baan voor die mooie jongens die mijn jonge hart sneller deden kloppen; vooral Maxime Le Forestier, Julien Clerc, Michel Fugain maar ook nog enkele tijdgenoten. Een heel andere sfeer dan het eerste concert (Brel, Brassens, Barbara op 29 november j.l.) maar met even veel plezier ben ik aan het repeteren geslagen. Met deze keer het accent op vrolijk, uiteraard toch ook hier en daar gelardeerd met enkele ingetogen en dichterlijke teksten.

Ik houd jullie op de hoogte!